İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Olsun.

Okulumuzda İstiklal Marşımızın kabulünün 102. Yılını kutlama ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma günü programı düzenlendi.

13.03.2023 175

Programımız saygı duruşu ve İstiklan Marş'ının okunmasıyla başladı. Daha sonra öğrencilerimiz şiir okudular ve konuşmalar yaptılar. Programımız Mehmet Akif ERSOY'un hayatı ve İstiklal Marşının kabulü ile ilgili video gösterimi yapılarak sona ermiştir.  Programın hazırlanmasında emeği geçem öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programıİstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yılı Kutlu Programı